Podrum vina Panajotović
Vinska tura
Slaganje vina i hrane je postao veoma popularan trend u poslednjoj deceniji i i nastavlja da se razvija. Odavno su odbacene uvrezene prakse da se bela vina slazu iskljucivo sa belim mesom i ribom, a crvena vina sa mesima i iskljucivo jakom hranom.
Pročitaj više
Šeherezada
Belo, poluslatko vino
Knez
Belo, suvo vino
Victor
Crveno, suvo vino
Lord
Crveno, suvo vino
Victor Barrique
Crveno, suvo vino
Poslednje sa bloga
Top 10 zanimljivosti o belom vinu
Ukoliko ste ljubitelj belog vina, donosimo vam top 10 zanimljivih činjenica o njemu...
Pročitajte višeKako izabrati pravo vino za posebnu priliku?
Veoma često se na našim degustacijama srećemo sa raznim pitanjima koja se tiču vinskog bontona. Pitanja se najčešće odnose na sam odabira vina u smislu kako, kada i koje vino pijemo uz o...
Pročitajte višeSlaganje vina i hrane
Vekovima unazad su se vino i hrana zajedno konzumirali i uparivali. Još od rimskih vremena ljudi su uživali u jelima koja su pratila određena vina. Zašto je to danas toliko popularno i v...
Pročitajte više